Onze huisregels

Bij Yesucurls behandelen wij uitsluitend krullend haar. Lees de huisregels voordat u een afspraak inplant via ons contactformulier. 

Afspraken

1. Een afspraak inplannen kan via het online boekingssysteem op de de website. Een afspraak inplannen is mogelijk op woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. 

2. Er kan alleen contant betaald worden. Er is geen pinautomaat aanwezig. 

3. Kinderen vanaf vier jaar kunnen terecht voor een behandeling. Is uw kind jonger dan vier jaar, kan dit eventueel  in goed overleg. 

4. Neem aub geen extra mensen mee naar de afspraak.

5. Hebt u een afspraak? Komt u dan met uw haar in zijn krullende staat. Haar korter dan 10 cm behandelen wij niet. Zorg ervoor dat het haar niet heftig in de klitten is, anders wordt er een toeslag van 10 euro in rekening gebracht.  

Annuleringen

1. Bent u langer dan een kwartier te laat, word dit afgetrokken van de behandeltijd. 

2. Wilt u de afspraak annuleren of verplaatsen, doet u dit dan 24 uur van tevoren. Annuleren kan alleen per mail via ons contactformulier of info@yesucurls.com (niet via Facebook of Instagram). Komt u niet op afspraak zonder afmelding loopt u het risico in het vervolg niet geholpen te worden. Voorbeeld: Je hebt een afspraak op 17 september om 10:00. Annulering/wijziging kan vóór 16 september om 10:00 uur